Wij zijn
Kleintje Country Club

Een duo die is ontstaan uit de band The Country Club. Nadat er veel vraag was voor een kleinere en vooral goedkopere oplossing voor country line dance groepen en festivals die toch graag live muziek wilden.

laatste optreden

Nordhorn, The Country club, 2017

Super gezellige dansavond met de Borderline Dancers

Ondanks het verschrikkelijke weer was er toch een goede opkomst en was het gezellig druk. Zelfs onze fans uit noord Groningen waren aanwezig. Wij zijn om 20:00 begonnen na een geweldige avond maaltijd (Danke Elke)die ons werd aangeboden namens de Borderline Dancers. Vanaf het begin zat de sfeer er goed in en is de dansvloer niet leeg geweest. Om 00:00 zijn wij gestopt en kunnen wij terug kijken naar een geslaagde avond voor ons en de Borderline Dancers.

Blijham, The Country club, 2017

Super avond in the Grand Old Wapon

Gisteravond een gezellige Country avond in country-bolwerk Nrd Nederland... Het Oude Wapen in Blijham weer erg goed verzorgd en georganiseerd door Fally Koning en Meindert Koning.... Wij als TCC Band dan wel The Country Club hebben genoten van de enthousiaste reacties en leuke contacten met jullie... ons publiek...luisterend en dansen voor je plezier...ok 't was wat minder druk maar daarom niet minder gezellig... kortom missie geslaagd ! Woord van dank gaat naar de meerdere aanwezige fotografen en hun geslaagde foto-reportages: Gerard Dekens, Robbie Visser, Gerrit Willems en Luuk Pijl ( Luuk ook bedankt voor je video opnames te zien op jouw YouTube kanaal )

Hot Nieuws

2e Madness Saloon

M.m.v Gerard Bierman, Glen van Haasen en de countryband The Country Club. De kaarten kosten in de voor verkoop 7,50,- aan de kassa 10,-. Reserveren gewenst via madnesssaloon@gmail.com of bel/app/bericht naar 0642192262

Jeugdvereeniging Vrij en Blij

De kaarten kosten € 5,- . Dr. M.L. Kingstraat 2c, 1121CP Landsmeer

het R en G Western weekend !!

M.m.v Janny Szabo De kaarten kosten € 8,- Aanvang 20:00 Boslaan 7, 9945TM Wagenborg

,
In het kort
over ons

Een duo die is ontstaan uit de band The Country Club.

Wij zijn Miranda en Manfred en zijn volwaardig lid van The Country Club. Beiden hebben wij ons hart verloren aan de Country muziek en hebben, na jaren in ander soortige bands te hebben gespeeld, elkaar gevonden.

Door te luisteren naar de vragen van onze fans kwamen wij er achter dat er behoefte is aan een kleinere setting en wilden hier natuurlijk gehoor aan geven. Wij zijn in het bezit van een eigen installatie die onze stemmen en muziek duidelijk weer geeft en juist kan worden afgesteld naar het benodigde niveau.